Extravagant beauty: Full face remake by dr. Vivian Jurković


Sitne bore, umorna koža i poneke nepravilnosti ponekad su razlog za odabirom tretmana koji će vratiti koju godinu unatrag. Vivian Jušić dobila je priliku za veliki full face remake, u suradnji s doktoricom Vivian Jurković čiji rad prati s velikim zanimanjem.

Vivian Jušić: “Doktoricu pratim putem Facebooka, ali se sama ne brinem dovoljno o sebi jer sam u stvari velika ljenčina. Jako me zanimalo kakav će biti moj završni dojam i kako ću izgledati jer nemam predodžbe kakva bih mogla biti nakon jednog takvog tretmana.”

Moto Vivian Estetic Medicine glasi “Sačuvaj svoju prirodnu ljepotu” te je njihov cilj samo je malo vratiti unazad kako bi svi skupa bili sretni i zadovoljni. Doktorica Jurković detaljno je opisala sve korake full face remakea.

Full face remake započinje gornjim dijelom lica gdje je potreban kompletan tretman Botoxom zbog raznih dinamičkih bora koje se jedino na taj način mogu riješiti. Aplikacija Botoxa riješava sve te probleme, zajedno s podizanjem kapaka i obrva.

U srednjem i donjem dijelu lica važno je vratiti repoziciju tkiva prema gore.

Dr. Vivian Jurković: “Prvo ćemo podignuti cijelo lice prema gore uz pomoć neinvazivnog face liftinga aptos nitima. Niti se stavljaju na donji dio lica, a u srednji dio lica aplicirat ćemo hijaluron za vraćanje volumena tom dijelu lica. Masni jastučići se smanjuju s godinama te stvaraju udubinu koju treba popuniti. Hijaluron ćemo dodati i u područje ispod oka kako bismo smanjili podočnjake. Na kraju dodajemo još malo hijalurona pored i ispod usana.”

Dr. Jurković je podbradak i dio vrata zategnula apliciranjem niti te je dodavanjem terapije HiFu Life visokofokusiranim ultrazvukom otopila masti i zagladila područje. Na samom kraju tretmana, popucale kapilare na licu i nosu tretirane su laserom za dobivanje ujednačenog tena.

Dr. Vivian Jurković: “Facelifting će trajati dvije godine, a hijeluron i više od godine dana, a nakon četiri mjeseca dobro je ponoviti tretman Botoxom,”

Gospođa Jušić pozitivno je reagirala na rezultate tretmana, zatečena je i ugodno iznenađena te se sama sebi sada puno više sviđa.

Vivian Jušić: “Zahvaljujem se doktorici Jurković i preporučam svima da isprobaju ovaj tretman. Doktorica me lijepo primila, ima super ruku i gotovo ništa nisam osjetila, ali za ljepotu se ionako mora malo patiti.”

Ako ste se i vi do sada dvoumili oko ovakvih tretmana, sigurni smo da će vas ovo pozitivno iskustvo potaknuti da se i sami odvažite na full face remake ili neki sličan tretman.

Izvor: Extravagant