DR. MED. DENT. VIVIAN JURKOVIĆ

Počela se baviti neinvazivnom estetskom medicinom prije 10 godina. Svoje je edukacije na polju neinvazivna estetska medicina stekla na prestižnom institutu dr. Bob Khanna Training Institute London. 

treninzi i radionice

Visage AMWC training, HDEM (hrvatsko društvo estetke medicine) radionice. Članica je svjetske organizacije za estetsku medicinu i član je hrvatskog društva za estetsku medicinu. Dr. Vivian je nacionalni edukator za primjenu hijaluronskih filera i neinvezaivnog face lifitnga.

Redovite polazi svjetske i regionalne kongrese na području estetske medicine. Osim što je doktorica specijalizirana za rad na područjuneinv.estet.med.  vlasnica je estetskog i medicinskog centra Eternity koji pruža kompletnu obradu na području estetike lica i tijela.

Zbog dugogodišnjeg rada s pacijenticama na problematici koze lice, doktorica Jurković je razvila svoju liniju dermakozmetike koju možete kupiti online (Dr. Vivian Estetics).

O dr. Vivian Jurković

Princip rada doktorice Vivian je vrlo individualan pacijentu, rješavanje problematike u skladu s željama i potrebama pacijenta. Vrlo je važno pružiti kvalitetnu uslugu korištenjem najsuvremenije opreme i materijala, uskladiti ih s potrebama pacijenta, a poštujući sva medicinska načela.

U našoj klinici DentalSan, vizija našeg rada je očuvanje prirodne ljepote i zadovoljstvo pacijenta. Osim na području neinv.estet.medicine naša klinika pruža usluge oralne kirurgije, estetske stomatologije, protetike, ortodoncije, implantologije, paradontologije, rtg dijagnostike, endodoncije, dječje stomatologije.

Certifikati

Certifikati

Certifikati

Venus glow
Venus glow
Venus glow

Pogledajte video

Kontaktirajte nas

U Dr.Vivian Estetic Medicine klinici dostupni smo za bilo kakve upite vezane uz vaš interes za našim uslugama te potencijalne nedoumice koje možete imati. Obratite nam se s punim povjerenjem ili zakažite individualne konzultacije s dr.med.dent. Vivian Jurković. Molimo za razumijevanje i mogućnost našeg odgovora do 3 dana nakon slanja upita.

Pošalji upit

Kontaktirajte nas

U Dr .Vivian Estetic Medicine klinici dostupni smo za bilo kakve upite vezane uz vaš interes za našim uslugama te potencijalne nedoumice koje možete imati. Obratite nam se s punim povjerenjem ili zakažite individualne konzultacije s dr. med. dent. Vivian Jurković. Molimo za razumijevanje i mogućnost našeg odgovora do 3 dana nakon slanja upita.

Pošalji upit

Prijavite se na naš newsletter

  Copyright 2022 © designed by Tempus media

  Prijavite se na naš newsletter

   Copyright 2022 © designed by Tempus media

   Prijavite se na naš newsletter

    Copyright 2022 © designed by Tempus media