Pristupanje zahvatima

Odluka o pristupanju zahvatima neinvazivne estetske medicine ne smije biti ishitrena ili neinformirana. U našoj klinici stalo nam je da se svi zahvati vrše na izuzetno profesionalnoj razini, uzimajući u obzir stanje vaše kože, njezinu zrelost te dublje razumijevanje problematike određenih dijelova tijela koje želite tretirati. 

Dr. Vivian Jurković je visoko educirana na području neinvazivne estetske medicine te je njezino dugogodišnje iskustvo čvrsta garancija u svim uslugama koje pruža i iza kojih stoji. Svako lice, koža i tijelo su individualni te im doktorica pristupa na vrlo personaliziran način.

Maksimalno diskretan i srdačan pristup

Stalo nam je da ste u potpunosti upućeni u različita dostupna rješenja za bilo koju problematiku koju želite tretirati ili estetsku korekciju koju želite ostvariti. Naša doktorica Vivian stoji vam na raspolaganju za neobavezne i besplatne konzultacije. Kroz maksimalno diskretan i srdačan pristup sigurni smo da ćete pronaći savršeno rješenje. 

Kontaktirajte nas

U Dr .Vivian Estetic Medicine klinici dostupni smo za bilo kakve upite vezane uz vaš interes za našim uslugama te potencijalne nedoumice koje možete imati. Obratite nam se s punim povjerenjem ili zakažite individualne konzultacije s dr. med. dent. Vivian Jurković. Molimo za razumijevanje i mogućnost našeg odgovora do 3 dana nakon slanja upita.

Pošalji upit

Rezervirajte termin

U Dr. Vivian Estetic Medicine klinici dostupni smo za bilo kakve upite vezane uz vaš interes za našim uslugama te potencijalne nedoumice koje možete imati. Obratite nam se s punim povjerenjem ili zakažite individualne konzultacije s dr. med. dent. Vivian Jurković.  Molimo za razumijevanje i mogućnost našeg odgovora do 3 dana nakon slanja upita.

Pošalji upit

Prijavite se na naš newsletter

  Copyright 2022 © designed by Tempus media

  Prijavite se na naš newsletter

   Copyright 2022 © designed by Tempus media

   Prijavite se na naš newsletter

    Copyright 2022 © designed by Tempus media