O TRETMANU

Dermalni fileri na bazi hijaluronske kiseline nisu permanentni. Njih tijelo razgrađuje isto kao i prirodnim procesom razgrađuje vlastitu hjaluronsku kiselinu.
Dobivaju se u labolaratorijskim uvjetima u formi prozirnog sterilnog gela.Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak naše kože i nekih drugih djelova tijela.Nalazi se u međustaničnom prostoru te pruža koži čvrstoću, gipkost i vlažnost .Hijaluronska kiselina veže na sebe vlagu i time čini kožu vlažnom i mladolikom.Također potiče stavranje novih kolagenih vlakana te time utječe na elastičnost i mladolikost kože.

APLICIRANJE

Apliciranjem dermalnih filera možemo povećati volumen, popunjavati bore i konturirati lice . Svaki proizvođač dermalnih hijaluronskih filera proizvodi filere različitih visokoelastičnosti i sa različitom koncentracijom hijalurnoske kiseline.
Pravilnom upotrebom vrste dermalnih filera tj. adekvatne visokoelastičnosti rezultati će biti bolji i zadovoljavajući za pacijenta.
Dermalni fileri obično sadrže i anestetsko sredstvo  ( u svom sastavu) tako da je aplikacija ugodnija za pacijenta.
Ovisno o vrsti tretmana uz tretman demalnim filerima aplicira se površinska ili lokalna anestezija.

Primjena

Botox tretmani - Microneedeling - Mezoterapija Mesogun

Izvodi se vrlo mekanim i rijetkim filerom koji omogućuje vrlo blago popunjavanje i vrlo blagi prirodan   rezultat – retouch

Kada apliciramo hijaluronski filer u nazolabijalne bore postupak započinjem apliciranjem površinske anestezije u obliku gela.
Popunjavanje se izvodi pomoću kanule koja nije isto što i igla, nema naoštreni završetak te time ne macerira tkivo, nije opasna za okolna tkiva i krve žile. Ne prouzrokuje osjećaj boli te posljedično rezultira nemogućnošću stavranje hematoma.
Tretman traje otprilike 15 – 20 minuta . Efekt tretmana traje do 12 – 14 mjeseci.

Popunjavanje cijele regije marionetnih bora izvodi se u obliku lepeze tako da bi se podignulo i volumeniziralo cijelo područje ispod kuta usana te time eliminirao tužan i žalostan izraz lica.
Terapija započinje apliciranjem površinske anestezije u obliku gela.
Tretman se izvodi filerom srednje ili visoke visokoelastičnosti pomoću kanule.
Trajanje tretmana je 15 – 20 minuta. Rezultati su vidljivi odmah i traju 12 – 14 mjeseci.
Marionetne bore mogu se ublažiti i zatezanjem donjeg djela lica pomoću PCR nitima ( nekirurški face thread lifting nitima)

Perioralne bore (pušačke bore) nalaze se zrakasto oko usana , a nastaju kao rezultat starenja kože i gubitka hidratacije kože oko usana te gubitkom volumena usana . Zovu se pušačke bore zbog toga što mogu nastati i prekomjernim stiskanjem usana kao npr. kod pušenja.
Terapija  popunjavanja navedenih bora izvodi se pomoću hijaluronskih filera.  Aplicira se površinska i lokalna anesezija.  Vrlo često preporučujemo ovu terpiju u kombinaciji sa rejuvenacijom usana tj. blagim popunjavanjem kontura usana sa mekanim filerom da bi se cijelo područje usana osvježilo.
Tretman traje 15 – 20 minuta te je u potpunosti bezbolan.

Pogledajte video

Kontaktirajte nas

U Dr.Vivian Estetic Medicine klinici dostupni smo za bilo kakve upite vezane uz vaš interes za našim uslugama te potencijalne nedoumice koje možete imati. Obratite nam se s punim povjerenjem ili zakažite individualne konzultacije s dr.med.dent. Vivian Jurković. Molimo za razumijevanje i mogućnost našeg odgovora do 3 dana nakon slanja upita.

Pošalji upit