Dr. Vivian Jurkovic predstavila svjetski poznati Hydrafacial uređaj

Dr. Vivian Jurković već nas je razmazila i navikla da najpoznatije i najbolje svjetske estetske tretmane možemo isprobati u ponudi dr. Vivian Estetic Medicine.

Hydrafacial je uređaj koji obožavaju najveće zvijezde današnjice, a uz spomenute tretmane pripremaju se kako bi zablistale na crvenim tepisima i najbitnijim nastupima diljem svijeta.

“Drago mi je što vam mogu predstaviti najnoviju verziju Hydrafacial uređaja uz nove pripadajuće kozmetičke preparate iz Philadelphije, koji su u kooperaciji s dr. Paulom Nassifom.

Kod tretmana Hydrafacialom važna je limfna drenaža, temeljito čišćenje i hidratacija.

Rezultati nakon tretmana su sjajna, blistava i zdrava koža.”

dr. Vivian Jurković

Tretman je među prvima isprobala naša urednica Maja Uremović koja je oduševljena rezultatom.

Kada sam saznala da je kod dr.Jurković stigao najnoviji Hydrafacial odmah sam zaključila da ću biti stalna klijentica. Puno sam čitala o tretmanu i znala sam da me očekuje  45 minuta uživanja. Međutim najbolji dio je rezultat – kada se pogledate u ogledalo lice vam doslovno blista. Jasno mi je zašto ga svjetske zvijezde obožavaju i zašto je jedan od najpopularnijih tretmana na svijetu.

Hydrafacial tretman sastoji se od više faza: limfna drenaža, hidrodermoabrazija vakuumom i aplikacija različitih boostera i vitamina C, za bolje upijanje na zdravu kožu i otvorene pore. Završni dio tretmana čini aplikacija kisikom, koja čini poseban “touch” ove uspješne ordinacije.

Rezultati su vidljivi odmah te je primjetan ljepši i lakši osjećaj na koži.

Najvažniji dio Hydrafacial tretmana čine booster ampule, koje se mogu prilagoditi ovisno o indikacijama i tipovima kože. Ampule dr. Paula Nassifa koje se primjenjuju za ekstra hidrataciju i svježinu kože.

IZVOR: Extravagant

Više o tretmanu pročitajte ovdje.