Isprobala sam Hydrafacial kod dr Vivian Jurković. Tretman je izvstan!

Beauty industrija godinama “buja”, razvija se tehnologija i sukladno tome, razvijaju se mogućnosti prilagođene njege i individualnog pristupa u kozmetici. Tržište neprestano objavljuje novitete, društvene mreže svakodnevno najavljuju ekskluzivne tretmane u brojnim salonima.

KOME DATI POVJERENJE?

Svoje sam povjerenje dala dr. Vivian Jurković i timu klinike Dentalsan. Već nekoliko godina kad se lice umori i potreban je dodatan boost njege znam gdje ću dobiti kvalitetnu njegu. Vijest o novom Hydrafacial tretmanu posebno me razveselila. Lice pri kraju tridesetih i sada u četdesetoj nije isto kao lice u dvadesetima i ranim tridesetima. Kako bi izgledala odmorna  i svježa moram paziti da dovoljnom spavam (pitajte me kako mi to ide ;), dovoljno vode, moram paziti da ne pretjerujem s nezdravom hranom.

I u konačnici moram ga s vremenom s na vrijeme dobro “nahraniti”, njegovati što sada znači dubinsku hidrataciju i anti age neizvazivni pristup.

Na pitanje postavljeno u ovom odjeljku, odgovor je jednostavan. Povjerenje i prednost dajte stručnim osobama.

ZAŠTO HYDRAFACIAL?

Obožavam neizvazivne tretmane. To su oni nakon kojih je koža odmah u dobrom izdanju, ne treba vrijeme potrebno za oporavak i nisu da se tako izrazim grubi i agresivni.

TRETMAN JE UČINKOVIT, JAKO UGODAN I BLAG.

Prilagođen je potrebama svake kože i rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Ne znam znate li Hydrafacial obožavaju i brojne poznate osobe poput J.Lo, Beyoncé, Kate Winslet.  Odrađuju ga redovno i prije crvenih tepiha jer lice izgleda zdravo, “puno”, odmorno i svježe.

Dodat ću i kako se ovaj tretman lica radi s aplikatorom koji ima patentiranu Vortex tehnologiju. HydraFacial koristi niz jedinstvenih HydroPeel® nastavaka. Svaki ima specifičnu uporabu za eksfolijaciju, ekstrakciju i hidrataciju kože.

Spiralni dizajn HydroPeel nastavaka koristi se u kombinaciji s tehnologijom hidrafacijalnog vakuuma i serumima. Različiti nastavci pružaju mogućnost inidivudualnog pristupa, izvlače nečistoće te “pune” kožu revitalizirajućim sastojcima, ovisno o potrebama.

Tretman uključuje boostere, a oni se radi prema specifičnim potrebama te se određuju u skladu s problemima kože i željama klijentica i klijenata.

KAKO SAM SE OSJEĆALA ZA VRIJEME TRETMANA?

Kratko i jasno: jako ugodno. Doktorica Vivian i asistenica Sanja prvo su mi objasnile kako djeluje tehnologija, ali i otkrile više o boosterima te kozmetici koju će koristiti. Ono što me posebno veseli je što se u klinici tretmani lica uključuju i rad s linijom kozmetike Dr Vivian’s Estetic koju jako volim. Serum je i dalje pravi game changer na tržištu kao i krema te čistač. Dodatni plus za ovaj tretman!

Poseban je i ugođaj, prostorija je dobro izolirana, uz laganu muziku, lako ćete se opustiti, odmoriti i baš uživati.

LICE NAKON TRETMANA?

Na tretman sam došla između dvije radne obaveze. Skinuli su mi make up, odradili tretman i nakon toga išla sam na idući sastanak. Nisam se opet šminkala, dodala sam rumenilo u sticku. Lice mi je izgledalo super odmorno, svježe, zdravo i blistavo.

Hydrafacial ima brojne mogućnosti te smo kao dodatne funckije odradili revitalizaciju kože ispod očiju koja je jako sklona isušivanju te revizalizaciju usana.

Koliko sam uživala u tretmanu, toliko sam uživala i u pogledu na lice nakon tretmana.

HYDRAFACIAL – ŠTO MI JE DR. VIVIAN JURKOVIĆ OTKRILA

  • Tretman se može raditi u svako doba godine.
  • Tretman se može raditi više od jednog puta mjesečno.
  • Nije invazivan, najnovija tehnologija u službi ljepote dubinski djeluje, ali ne opterećuje kožu lica.
  • Tretman je namijenjen ženama i muškarcima.
  • Boosteri su jako zanimljivi! Spa tretman lica i najnaprednija tegnologija savršen su spoj. Spoj koji sada imate na raspolaganju i na Kvarneru. Konačno!
  • Tretman odgovara na potrebe vaše kože lica. Vi i ja nećemo dobiti istu njegu, svakome idu preporuke prema potrebama. Moja koža je suha, a dodatno joj je potrebna i anti age njega.
  • Ako se odlučite za revizalitizaciju usana i kapaka, dobit ćete serum koji ćete mjesec dana koristiti i u kućnoj njezi.
  • Novost je i korištenje kozmetike Nassif MD Skincare, poznatog kirurga Dr. Paul Nassif koji je svjetsku slavu dobio kroz seriju “Botched”.  Proizvodi ne sadrže sintetičke mirise, parabene, ftalate, sulfate,mineralna ulja i druge potencijalno štetne kemikalije. Napravljeni su od prirodnih i/ili organskih sastojaka, nisu testirani na životinjama.
  • Tretmanom se mogu tretirati i druga područja kao što su ruke, noge, abdomen, leđa.

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratiti dr Vivian Jurković i timu klinike Dentalsan. Dentalsan se nalazi na adresi Kvarnerska cesta 47a 51211 Matulji. Kontakt broj je 051 712 243.

Izvor: stilueta.net