Volimo ga godinama, a nedavno je serum Dr Vivan Estetics osvojio i ,,Grazia Best of Beauty 2023” priznanje.

I sami znate koliko volimo Dr Vivian Estetics proizvode i sve što doktorica Vivian Jurković nudi u svom estetskom centru. Za sebe biramo samo najbolje proizvode, a naša koža lica jako voli sve što se može pronaći u dr Vivian skincare kolekciji.

Da podsjetimo, Dr Vivian Hyaluronic Acid Face Serum je jedan od nekoliko skincare proizvoda u liniji. Beauty proizvod pratimo od početaka, točnije od promocije u Opatiji 2019. godine.

Ultra hidratantni kozmetički booster s hijaluronskom kiselinom osmišljen je kako bi pomogao vratiti optimalnu hidrataciju vašeg lica, vrata i dekoltea i učiniti ga otpornijim i obnovljenim svaki dan.

Hijaluronska kiselina je dragocjena molekula koja prirodno postoji u našoj koži i koja, kada se njezina razina smanji, dovodi do znakova starenja.

Ona djeluje na očuvanje savršene hidratacije kože i daje koži čvrstoću i elastičnost. Također štiti i podmazuje elastinska vlakna, olakšava preoblikovanje različitih vrsta dermalnog kolagena i pomaže koži u borbi protiv učinaka starenja, zahvaljujući djelovanju protiv slobodnih radikala.

Serum se nanosi na čistu kožu, prije kreme za lice, ujutro i navečer a ovo su učinci:

– smanjuje bore i linije

– optimalno hidratizira kožu

– čini kožu mekšom

– djeluje kao primer (podloga + sprječavanje prodiranja make-upa u kožu)

Cijena seruma iznosi 53,00 € (399,33 kn).

Da ne mislimo samo i mi tako, dokazala je i nagrada koja je dodijeljena Anti Age Serumu by dr Vivian.

Od ove godine, portal Grazia je po prvi puta održala dodjelu nagrada pod nazivom „Grazia Best of Beauty 2023“. Brojni proizvodi su bili nominirani, a glasati su mogli svi ljubitelji dobre beauty i skincare rutine.

Upravo je Anti Age Serum uvršten na popis, a prema glasovima – izabran je za najbolji serum.

Ovim putem želimo čestitati Vivian Jurković što na beauty scenu donosi izvrsne proizvode čija se kvaliteta prepoznaje.

IZVOR: stilueta.net