Stilueta u posjeti: Riječani su ekskluzivno probali Medisculpt u Dentalsan klinici

Jučer smo posjetili Kliniku Dentalsan koja je inače poznata po ekskluzivnom pristupu i praćenju najmodernijih svjetskih trendova. Ovog puta radi predstavljanja novog aparata o kojem se već priča po Rijeci.

Sredina je travnja, temperature polako rastu, ljeto nam se sve više i više bliži, a je li naše tijelo spremno za odlazak na plažu? Za to su se pobrinuli supružnici Vivian i Damir Jurković.  Prije dva tjedna su prisustvovali u Monte Carlu na AMWC, Svjetskom kongresu estetske medicine. Edukacije su bitan dio rada jer beauty industrija se neprestano mijenja i podiže standard. Vratili su se sa znanjem, ali i novim aparatima za tijelo i lice.

Uspješnici supružnici miljenici su beauty noviteta kojima rado oplemenjuju ponudu kako bi klijenticama i klijentima pružili izvrsnost.

MEDISCULPT tretman 

Novitet su jučer mogli probati muškarci! Radi se o MEDISCULPT tretmanu. Riječ je o aparatu koji radi elektromagnetsku stimulaciju mišića, s njim se može stimulirati ciljani mišići. Benefiti su smanjivanje težine, povećavanje mišićnog volumena, skraćuje vrijeme provedeno u teretani. Zatim, tretman je izuzetno siguran, ne postoji mogućnost ozljeđivanja niti povreda. Što se u teretanama i treninzima često dešava, ukoliko ne postoji netko tko će vas upozoriti na pravilno vježbanje. Između ostalog, aparat i ubrzava tjelesnu cirkulaciju krvi.

Damir Jurković detaljno je objasnio po kojem principu aparat funkcionira

Zone na kojima se koristi 

Može se koristiti na svim mišićima osim prsnih radi srca. Ovisno na čemu želite poraditi. Može se tretman izvoditi na trbušnim mišićima, rukama, nogama, gluteusu…

Koliko često se može koristiti 

Tretmani se mogu vršiti dva do tri puta tjedno. Jedan tretman traje 30 minuta. Oni se mogu i kombinirati. Također, istovremeno se mogu raditi četiri različite zone.

Atmosfera je bila odlična

Kako bi se vidjele promijene na tijelu, optimalno bi bilo odraditi šest tretmana MEDISCUPLTOM. Nakon toga se preporučuje održavanje jednom ili dva puta mjesečno.

Akcijska cijena 

Povodom dolaska novog aparata, ali i povodom dolaska ljeta, u Klinici Dentalsan su pripremili akcijsku cijenu za 6 tretmana za 3600,00 kuna, koja inače iznosi 4500,00 kuna.

”Prvi put sam imao priliku isprobati ovakvu vrstu tretmana, a već sam dugi niz godina u profesionalnom sportu, tako da mi razni aparati nisu strani pojam. Iako sam svakodnevno aktivan i treniram, prilikom isprobavanja tretmana sam osjetio kontrakciju trbušnih mišića. Imam osjećaj da sam napravio odličan trening, a ležeći!” Ivan Močinić, nogometaš

Ivan Močinić je imao priliku prvi isprobati aparat

Osim MEDISCULPT tretmana, u Dentalsan centru i sestrinskom Estetskom centru Eternity nude  atraktivne aparate i tretmane za uljepšavanje. Od klasičnih poput pedikure i manikure, depilacije koje se rade isključivo laserom, kada sa soli mrtvim morem, limfne drenaže, masaže, LPG za smanjenje obujma, Venus Legacy za zatezanje kože tijela i lica, Zerona hladni laser za skidanje masnih ćelija, laser za trajno uklanjanje dlačica. Od aparata za lice tu su Venus Glow, Hydra, najnoviji Dermapen, LED maske za lice…

Nadamo se da vam je sada jasnije što je MEDISCULPT tretman, ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno se javite stručnom i dragom timu.

Klinika Dentalsan – Kvarnerska cesta 47A – 51211, Matulji
info@dentalsan.hr
Tel: +385 51 712 243

Više o tretmanu – MEDISCULP

Izvor: Stilueta.net