Bili smo na Men’s night druženju gdje je predstavljen novi tretman Medisculpt

U klinici Dentalsan održano je događanje po mjeri svakog muškarca, koji vodi brigu o sebi i svome tijelu; Men’s night. Uz piće dobrodošlice i fingerfood predstavljen je Medisculpt; novi tretman koji jednako vole i žene i muškarci. Riječ je o tretmanu koji je vodeći u svijetu za topljenje masnih naslaganja i definiranje mišića.

“Dentalsan uvijek ima noviteta, pa tako koristimo priliku predstaviti ovoga puta muškoj populaciji Medisculpt, koji radi na elektromagnetskoj stimulaciji čak više od 350 mišića.

Tretman je potpuno bezbolan i traje svega 30 minuta te pomoću njega možete postići mršavljenje, povećanje mišićnog volumena, što nam je idealna priprema za ljetne mjesece koji nam slijede.”

– dr. Damir Jurković

Doznali smo dojmove poznatih Riječana nakon tretmana:

“Prvi put sam na ovakvom tretmanu i mogu reći da su dojmovi odlični. Nakon 10 minuta tretmana osjećam već sve trbušne mišiće, kao da sam napravio sat vremena dobrog treninga. Posebno mi se sviđa što se tretman može izvesti i preko odjeće, bez potrebe za skidanjem.”

 Ivan Močinić

“Sviđa mi se što je program dosta prilagodljiv, tako da sam osobno imao priliku isprobati basic level. Uređaj vas polako uvede u tzv. trening te postepeno stišće mišiće sve intenzivnije. Definitivno preporučam svakome ovaj tretman!”

Nikola Špehar

“Iako je prošlo nekih 15 minuta od završetka tretmana, još uvijek osjećam mišiće kako su mi aktivni. Medisculpt je odličan tretman i mislim da bi ga svatko trebao probati.”

Ivor Mažar

Medisculpt pruža upravo to; rezultate kakve želimo nakon svakog treninga i tretmana.

Izvor: extravagant.com.hr