Dr. Vivian Jurković predstavila svoju kozmetičku liniju Zagrepčankama

Kada je riječ o proizvodima koje nanosimo na svoju kožu, volimo znati sastojke, ali nam je nekako najdraže vidjeti tko “stoji iza njih”. A, priznat ćete, tko može bolje odgovoriti na potrebe kože od onih koji su godine školovanja i usavršavanja uložili upravo u stjecanje znanja o tome kako najbolje brinuti o tom dragocjenom omotaču našega tijela. Među njima je i poznata riječka liječnica dr. Vivian Jurković, koja je nakon više od deset godina iskustva u području neinvazivne estetske medicine, kao i stalnih usavršavanja i edukacija, kreirala kozmetičku liniju dr. Vivians, koja odgovara svim tipovima kože. Sve je započelo anti-age serumom 2019. godine, da bi dvije godine kasnije nastali proizvodi namijenjeni svim tipovima kože – OligoMousse pjena za čišćenje lica i Multivitaminska krema za lice. Taj fantastični trojac sve je što koži treba kako bi skin care rutina bila potpuna. 

“U gomili preparata, žene se izgube i kupe pogrešan proizvod. Zato sam htjela razviti vlastitu liniju, za koju znam da je dobra za kožu i da će se njome postići željeni rezultat. Primjerice, naš serum osigurava hidrataciju, osvježenje, smanjenje sitnih bora, kao i krema koja je, uz hidrataciju, hranjiva. Što se tiče OligoMoussea, on nije obična pjena za čišćenje nego ima sastojke za smirivanje kože i ublažavanja iritacija. Spada u kategoriju terapeutskih čistača. Ta tri proizvoda su osnova njege. Tvrtka iz Italije Sunrise, u kojoj se izrađuju naši proizvodi, ima više od 35 godina iskustva u dermokozmetici i godinama s njima surađujem, tako da sam im s povjerenjem prepustila taj dio”, kaže dr. Vivian Jurković, koja je svoju kozmetičku liniju predstavila i Zagrepčankama. I, naravno, oduševila ih. 

OligoMousse pjena za čišćenje lica s efektom maglice na bazi oligoelemenata i morske vode savršen je saveznik za dnevno umivanje i čišćenje kože lica, vrata i dekoltea. Zahvaljujući posebnom sustavu pumpice, tekućinu iz bočice u trenu pretvara u mekanu i baršunastu bijelu pjenu – a upravo ga ta pjenasta struktura čini idealnim za brzo, lagano, ali i učinkovito i hidratizirajuće čišćenje kože. Zahvaljujući površinski aktivnim tvarima na bazi maslinovog ulja i mješavini voda  (vode ljekovite anđelike i različka), koje dubinski čiste i hidratiziraju kožu, ovaj čistač djeluje iznimno duboko – kako bi koža nakon njega zaista bila spremna za prihvat svih aktivnih sastojaka iz kreme i seruma.

Osim čišćenja, OligoMousse kožu hrani i oligoelementima (magnezijem, bakrom, cinkom, kalcijem, željezom, sumporom i silicijem), a nakon njega, lice je spremno na dozu najvažnijeg anti-age sastojka – hijaluronske kiseline.

Dragocjenu molekulu hijalurona naša koža već sadrži – ona je sastavni dio strukture kože i nužna je za zadržavanje vode. Upravo je hijaluron odgovoran za održavanje optimalnog stupnja hidratacije među stanicama kože – čime osigurava mladenački izgled, elastičnost, prirodnu otpornost, ali i punašan, svjež izgled kože. S godinama se koncentracija hijaluronske kiseline u koži prirodno smanjuje – brzina propadanja jednostavno je veća od brzine sinteze novog hijalurona, zbog čega se javljaju vidljivi znakovi starenja na koži.

Hyaluronic Acid Face Serum Ultra hidratantni kozmetički booster s hijaluronskom kiselinom osmišljen je kako bi pomogao vratiti optimalnu hidrataciju vašeg lica, vrata i dekoltea i učiniti ih otpornijim i ljepšim. Hijaluronska kiselina pomaže sačuvati savršenu hidrataciju, a koži pruža čvrstoću i elastičnost. Također štiti i podmazuje elastinska vlakna, olakšava preoblikovanje različitih vrsta dermalnog kolagena i pomaže koži u borbi protiv znakova starenja. Potrebno je nanijeti tek nekoliko kapi na lice, vrat i dekolte u kombinaciji s dnevnom kremom ili kao samostalan korak.

Antioksidansi kao kruna anti-age rutine Za kraj svoje hidratantne skincare rutine nagradite se i multivitaminskom kremom koja sadrži formulu s posebnom zaštitom od UV zraka i slobodnih radikala, upravo kako savjetuje dr. Vivian Jurković, stručnjakinja za neinvazivnu estetsku medicinu. U njenoj se anti-age liniji nalazi i Multivitaminska krema za lice, koja se može koristiti i kao dnevna, i kao noćna njega.

Ova će hranjiva formula prepuna vitamina nahraniti lice, dati mu elasticitet i osjećaj ugode, a meka i podatna emulzija donijet će vam osjećaj pravog anti-age tretmana kod kuće. Sadrži dragocjeni koncentrat antioksidacijskih tvari u emulziji bogatoj vitaminima A, B5, C, E, F i goji bobicama, a njena svojstva djeluju na oštećenja kože izazvana dnevnim zračenjem UV zraka i slobodnim radikalima. Vitamini, nenadmašni izvori ljepote i zdravlja, pravi su temelj zdravog organizma. Ove važne tvari s antioksidacijskim svojstvima, koje unosimo zdravom i balansiranom prehranom, primjenom na koži postaju neophodne za usporavanje prirodnog procesa starenja i pružaju blistav ten.

Proizvode iz Dr. Vivians kozmetičke linije možete nabaviti putem web shopa, u Estetskom centru Eternity, kao i u svim boljim ljekarnama.

Izvor: ESTETICA.hrhttps://estetica.hr/dr-vivian-jurkovic-predstavila-svoju-kozmeticku-liniju-zagrepcankama/